Word je eigen grafisch vormgever!

In deze online masterclass "Alles over Canva" neem ik je mee naar een online design omgeving met ongekende mogelijkheden. "Photoshop voor dummies" noem ik het want nu kan IEDEREEN zelf de mooiste designs maken. Facebook omslagfoto's, e-books, Instagram posts, Interactieve posts, uitnodigingen, certificaten: you name it, you can make it! 

Ik geef je verdiepende informatie en handvatten om nóg deskundiger te worden (ook als je Canva al jaren gebruikt!) en met Canva te bouwen aan je merk (branding). Zo maak je jezelf zichtbaar, online én offline. Je kunt deze masterclass volgen als je een gratis of pro Canva account hebt.

Toegang tot een online leeromgeving met instructie video's, in mijn besloten Facebookgroep, bewerkbare Canva sjablonen én mogelijkheid om feedback te krijgen of vragen te stellen: waar wacht je nog op! 

je gegevens zijn veilig

"Ik zag de Canva masterclass voorbij komen en stapte er blanco in...  Wat heb ik veel geleerd! Ik vond het erg nuttig, inspirerend en Danie deed t super enthousiast!"

~ Jorien Wapperom - In Spe, praktijk voor verloskunde ~

Hoe doen andere mensen dat toch?!

"Ik zoek betaalbare, professionele, rechtenvrije foto's."

"Hoe maak ik een mooie Facebook header?"

"Het opmaken van mijn e-book kost kapitalen!"

"Ik gebruik Canva, maar ik snap er niets van"

"Hoe krijg je een video in een fotoframe?"

"Ik wil een compilatie maken van meerdere foto's"

"Hoe creëer ik mijn eigen merk (branding)?"

"Waar vind ik die leuk lettertypes en icoontjes?"

"Ik heb zelf geen inspiratie, ik zoek voorbeelden"

Ik leer je graag hoe je met Canva professionele ontwerpen maakt: helemaal zelf!

Even voorstellen:

Ik ben Danie van Styn. I love social media, zowel privé als zakelijk. Mijn specialisme is Facebook marketing en alles wat daarmee samenhangt. 

Ik heb al tientallen ondernemers gecoacht in het opzetten van een marketing strategie, zowel op creatief gebied als bij het adverteren op social media. Eerst live en nu ook online. Ik geloof in de kracht van de ondernemer: door zelf je marketing op te zetten en uit te voeren behaal je beter resultaat. Canva is hierbij een onmisbare ondersteuning, ik laat je graag zien hoe je MEER uit Canva haalt. Meer dan alleen een social media post of een standaard sjabloon. Ontwikkel je eigen 'Brand' en word zichtbaar én herkenbaar voor jouw potentiële klant. 

Ik ben succesvol als jij het bent! Let's do this!

Waarom Canva?

Omdat het zo geweldig is!! Ontwerp wat je maar wilt, publiceer wat je maar wilt. Canva is 'plug and play'. Dat houdt in dat je gebruik kunt maken van een sleepfunctie, lekker makkelijk. En  professionele layouts om steeds maar weer verbluffende dingen te ontwerpen.

En nee: ik probeer je geen Canva abonnement te verkopen. Een basis account is namelijk GRATIS en als je je eigen foto's gebruikt kost het je verder geen cent. Pas als je overtuigd bent van de mogelijkheden en die ook onder de knie hebt kun je overwegen een Pro abonnement aan te schaffen.

Ik ga je zowel in de gratis als de professionele versie opties laten zien! En we gaan ook echt DOEN. Je krijgt een invulbaar werkboek (gemaakt IN Canva of course) waarin je vast wat kunt voorbereiden. Tijdens de training mag je gelijk meedoen met alles wat ik laat zien. Na deze Canva training kun jij de geleerde tools volledig zelfstandig toepassen en weet je het even niet meer? Dan kun je de super duidelijke instructie video's onbeperkt terugkijken in de exclusieve, besloten Facebook groep 'Alles over Canva'.

Online Masterclass Alles over Canva

Je kunt de "Alles over Canva" masterclass nu gelijk volgen!  

Wat kun je verwachten:

Persoonlijke aandacht zodat we kunnen inzoomen op jouw vragen in de FB groep.

Hoe bespaar je tijd en geld door zelf profesionele designs te maken en publiceren.

Motivatie: Creatief zijn en organisch bereik. Hoe maak je originele ontwerpen.

Voorbeeld ontwerpen voor Facebook en Instagram uitingen.

Inspiratie: Pas de content van de training gelijk toe in de praktijk: ready to go ideeën.

Netwerken en brainstormen met mede-ondernemers. 

.

"Vet toffe Canva training gehad, elke dag blij mee. Doe er zoveel mee"

~ Athilde Whyte - Athilde Whyte's Flow ~

It's too much!

Nou inderdaad: ik kan het dagen hebben over Canva en wat je er allemaal in kunt ontwerpen. Daarom moet ik keuzes maken. Tijdens de masterclass neem ik je mee langs alle functies die in mijn ogen onmisbaar zijn. We gaan kijken naar je branding en je krijgt een super mooi Brand Kit Board van mij als invulbaar sjabloon. 

We gaan samen een Facebook header ontwerpen en een "huisstijl" sjabloon waarin je allerlei uitingen kunt doen: aankondigingen, quote's, tips. Last but not least leer ik je een aantal handige toepassingen om tijd te besparen en nog meer uit Canva te halen. Voor als je bijvoorbeeld een E-book wilt maken. Of een werkboek. 


In de besloten Canva Facebookgroep worden periodiek video's geüpload met nog meer toepassingen! Je hebt gratis toegang tot alle nieuwe content!

De Investering € 247,-

excl. BTW

Exclusief voor jou nu: € 49,95

excl. BTW

Schrijf je nu in voor de "Alles over Canva" masterclass. Je wordt gelijk doorgestuurd naar mijn shop waar je je deelname kunt bevestigen.

je investering is fiscaal aftrekbaar

Wat krijg je nog meer!

Ondersteunende video's 

Een bewerkbaar Canva Sjabloon

Werkboek met instructies 

Gratis toegang tot online community. 

Nu volledig online!

Hier word ik blij van!

Petra Lubbers - Tekst en de Rest 

Het is nog altijd een jeugdtrauma van me dat ik van mijn ouders niet naar de kunstacademie mocht. Want hoe moest ik daar nou toch mijn geld mee verdienen? Gelukkig kan ik mijn creabeatalenten volop uitleven bij Danie. Bijvoorbeeld na de workshops Instapage en Canva. Sindsdien maak ik veel van mijn documenten met die programma’s, zoals jaarverslagen, offertes en websitechecks. De klanten zijn razend enthousiast, omdat het er hartstikke gelikt uitziet. En het oog wil tenslotte ook wat. Het leverde me direct een aantal extra klanten op. Dus dank, Danie. En tot de volgende keer!

Athilde Whyte - Athilde Whyte's Flow

Enorm gave training gehad van Danie, Danie = Facebook! Haar enthousiasme en deskundigheid zijn heel erg aan te bevelen voor iedereen die zich wil verdiepen in Marketing via FB. Ze start met een duidelijke basis en gaat vervolgens de diepte in. Iedereen in groep wordt meegenomen, kortom ik ben FAN! En wij willen meer Projec-D, van Danie!

Praktische informatie

Toegang tot alle Canva tutorials

Invulbaar werkboek 

Doorloop in je eigen tempo

Kosten € 49,95 excl. BTW

Toegang tot Canva community voor alle vragen

Je kunt meedoen als je een gratis Canva account hebt aangemaakt en we kijken ook naar de functies van een Pro abonnement. 

"Ik maak nu alles zelf! Zo leuk om te doen en alles ziet er super professioneel uit. Blij dat ik dit geleerd heb!"

~ Dieuwke Loohuis - Schoonheidssalon Antoinet Kluinhaar ~

Veelgestelde vragen

Ik heb nog geen Canva account, kan ik dan meedoen?

Alles kan! Maar ik vind de training het meest waardevol als je ook gelijk mee kunt doen. Ik raad je aan om een gratis account aan te maken op www.canva.com. Je hoeft zeker nog geen Pro abonnement te nemen (je krijgt hier wel pop-up aanbiedingen van), Met de gratis versie kun je ook al super veel creëren!  


Ik heb al jaren Canva dus ik ben geen beginner. Is deze masterclass dan wel interessant voor mij?

Yes zeker weten. Mijn ervaring is dat veel mensen al een Canva account hebben maar niet verder gaan dan een paar social media posts maken. Ik ga echt voor verdieping: Branding: hoe wordt je herkenbaar, kleurcodes toepassen, lagen aanbrengen, eigen foto's combineren met stockfoto's, video's integreren in een statische post! En dan nog de trucjes: hoe verander je de kleuren van een e-book met 1 druk op de knop. Het verschil tussen dupliceren en kopiëren. Heb je specifieke vragen? Ik maak doorlopend nieuwe tutorials! Stuur me jouw vragen of dilemma's per mail: info@projec-d.nl, dan kom ik er zeker op terug.  


Ik wil de masterclass wel volgen maar ik ben heel erg druk. 

Deze training is doorlopend online te volgen in je eigen tempo. De tutorials zijn ingedeeld op categorie: kijk alleen dat wat voor jou interessant is of kijk iedere keer 1 video als je daar zin en tijd voor hebt.  


Ik heb geen technische achtergrond, ik vind dit soort programma's best moeilijk.

Ik heb ook geen technische achtergrond dus dat scheelt! Ik leg alles uit in normale taal en je hebt kans om vragen te stellen. Kom je toch niet helemaal mee dan kun je op je gemak zo vaak als je wilt de ondersteunende video's bekijken.


Staan alle video's, over alle onderwerpen al in de Facebook groep?

Video's worden periodiek toegevoegd, want er komt steeds weer iets nieuws bij, maar de meest interessante zaken zijn al te vinden in de groep. Periodiek worden er extra video's geüpload met nieuwe technieken of nog meer tips en tricks. 


Ik wil graag meerdere trainingen bij jou volgen, kan dat ook?

De "Alles over Canva" masterclass is een perfect begin om je eigen professionele ontwerpen te maken. Zo til je je bedrijfsuitingen tot een hoger niveau, online en offline. En je kunt mij beter leren kennen :). Als de basis goed is kun je verder gaan met een vervolgtraining "Creatieve Content" of een "VIP sessie" Je krijgt hier automatisch meer informatie over.   

Wil je nu vast informatie over de ander workshops dan kun je contact met mij opnemen:  06-41215712 of info@projec-d.nl  

je gegevens zijn veilig