Ultieme AI Toolkit: Domineer ChatGPT als een pro!

Boost je online zichtbaarheid met AI

Chat GPT. Je kent het of je hebt er van gehoord: software die AI (kunstmatige intelligentie) toepast. Geef de goede opdracht en binnen seconden krijg je complete marketingstrategieën, blogs, e-books, social media content en dat zijn slechts enkele toepassingen. 


Pas deze tool op de juiste manier toe in je bedrijfsmarketing en je productiviteit gaat x10! Dit gaat je bedrijf echt boosten en laten groeien! 


Wil jij snel en eenvoudig alles leren over Chat GPT? Dan is de Ultieme AI kit iets voor jou. Een praktische hands-on online workshop. Je leert alles over ChatGPT, sneller en efficiënter werken met AI en maakt kennis met ander mindblowing AI Tools! 

Ik heb onlangs de toolkit over ChatGPT van Danie doorlopen en ik ben erg onder de indruk. De toolkit biedt een uitgebreide uitleg over ChatGPT en heeft me enorm geholpen bij het begrijpen van de technologie. De video's waren niet alleen informatief, maar ook leuk om naar te kijken. Als iemand die al bezig was met AI, kan ik zeggen dat deze toolkit echt een verschil maakt. Dank je wel, Danie!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gea van Bruggen

Eigenaresse Social Madness - Online Marketing

De meeste mensen gebruiken nog geen 20% van de volledige capaciteiten van ChatGPT!

Tuurlijk een tekstje laten schrijven en wat ideeën opsommen lukt nog wel. Maar wist je dat ChatGPT de volgende zaken ook kan?

 • Brainstormen over nieuwe product ideeën.
 • Marktonderzoek doen naar vergelijkbare diensten. 
 • Contentmarketingstrategieën opzetten.
 • Facebook advertenties optimaliseren.
 • E-mail onderwerpregels verzinnen met een hogere openingspercentage. 
 • Persoonlijke, diepgaande reviews schrijven. 
 • Video scrips schrijven voor je online tutorials.
 • Samenvattingen maken.
 • Quiz vragen en antwoorden formuleren.
 • Nieuwe talen aan je leren.
 • Vertalen. 
 • Blog onderwerpen formuleren.
 • SEO geoptimaliseerde teksten schrijven. 

No way! Nou toch wel, je moet alleen weten hóé. 

"Maar dat is toch best eng?" Weet je wat pas eng is: dat al jouw collega's straks 10 uur in de week over hebben omdat ze productiever zijn door AI tools in te zetten. Bedenk maar eens wat ze in die extra tijd voor gave dingen kunnen doen om hun bedrijf te laten groeien. 


De realiteit is AI is hier om te blijven. Mijn advies: verdiep je er NU in en doe er je voordeel mee dan ben jij straks 1 van de voorlopers in jouw branche. The best part: ChatGPT heeft op dit moment een gratis versie. Dus waar wacht je nog op? Bestel de Toolkit, maak een gratis account aan en GO!

Dit is slechts het begin. Deze tool gaat marketing en online zaken doen voorgoed veranderen. 

Waarom een gebruiksaanwijzing voor ChatGPT?

Omdat het super eenvoudig is...... of toch niet?

Veel mensen testen een paar 'prompts' en stoppen ermee. Of ze denken dat het alleen voor tekstjes schrijven is. Oh ik weet er nog 1: De teksten zijn onbetrouwbaar omdat je de bron niet weet..... 

Feit is: als je de gebruiksaanwijzing hebt dan werkt alles ineens een stuk beter en sneller.

Met de juiste woorden haal je waardevolle, ijzersterke content naar boven. Je kunt leren hoe je ChatGPT stap voor stap traint om zich beter in jou, jouw business en jouw klanten te verplaatsen. 

Met de juiste tools krijg jij de juiste output. De ultieme AI Toolkit bevat meer dan 40 uur opgedane AI kennis. We beginnen met een solide basis en bouwen het langzaam op. As we speak worden er nieuwe modules bijgevoegd op basis van nieuwe ontwikkelingen. 


Koop je de AI Toolkit nu, dan ontvang je toekomstige modules gratis in de online omgeving. Na deze training kun jij de geleerde kennis volledig zelfstandig toepassen en weet je het even niet meer? Dan kun je de super duidelijke instructie video's onbeperkt terugkijken in de exclusieve, besloten Facebook groep 'Alles over ChatGPT en AI'.

De Ultieme AI Toolkit

Je krijgt gelijk toegang tot de tutorials en het handboek.

Danie van Styn: De Social Business Mentor.

Ik help vrouwelijke kennisondernemers aan meer zichtbaarheid, meer klanten en meer omzet. De rode draad in mijn marketingstrategieën is social media marketing. Ik richt mij zowel op creatieve social media marketing als het adverteren op Facebook en Instagram.


Ik geloof in de kracht van de ondernemer: door zelf je marketing strategie op te zetten of in ieder geval te doorgronden, behaal je beter resultaat. Social media is een onmisbare tool om zichtbaar te worden en blijven. Ik laat je graag zien hoe je herkenbaar wordt, meer interactie krijgt en meer klanten aantrekt via social media. 


ChatGPT is op dit moment dé tool die jou een voorsprong gaat geven op je concurrenten.  De Ultieme AI Toolkit heb ik ontwikkeld als onderdeel van mijn 1-op-1 traject. Deze informatie is echter te waardevol om niet te delen. Vandaar dat ik heb besloten de training als los onderdeel beschikbaar te maken. 

Doe hier je voordeel mee, start vandaag nog. 

Danie van Styn

25+ jaar ervaring in Sales

10+ jaar online marketing coach

Eigenaar van Projec-D

Nuchtere Twentenaar

Humor is een must

De AI Toolkit van Danie heeft voor mij de weg geopend naar AI en ChatGPT. De combinatie van een handboek en tutorials maakt het krachtig en zo ga je de wondere wereld van AI en ChatGPT ontdekken. Een aanrader voor iedereen. Hiermee kan je tijd besparen en je bedrijf laten groeien met krachtige en overtuigende tekst. Blijf wel uniek en verwerk in elke tekst jouw persoonlijkheid.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Esther Krook-Elbertsen 

Eigenaresse Business Goed Geregeld

Wat kun je verwachten:

Persoonlijke aandacht. Je kunt al jouw vragen stellen in onze besloten FB groep.

Motiverende tools om zelf met AI aan de slag te gaan. Video tutorials en een handboek.

Hoe bespaar je tijd en geld door de juiste 'Prompts' (opdrachten) te geven. 

Voorbeeld 'prompts' en hot keywords om teksten te schrijven voor o.a social media.

Inspiratie. Pas de content van de training gelijk toe in de praktijk: ready to go ideeën.

Netwerken en brainstormen met mede-ondernemers in een besloten FB community.

Waarde van de Toolkit: € 97,-

Exclusief voor jou nu: € 47,-

Klik nu op de knop. Je wordt gelijk doorgestuurd naar mijn shop waar je de AI Toolkit kunt aanschaffen. Je hebt direct toegang. 

It's too much!

Nou inderdaad: ik kan het dagen hebben over AI en software waarmee je marketing zo eenvoudig wordt. Speciaal voor jou heb ik daarom een tutorial toegevoegd aan de AI Toolkit, met daarin de beste AI marketingtools van dit moment. Ik test ze voor je en demonstreer ze. 

Wat dacht je van je eigen afbeeldingen ontwerpen, muziek maken of een volledige sales video laten scripten én uitvoeren door AI techonolgie? Kan dat? Yes

Check deze video: sound on. Het heeft me exact 10 minuten gekost om het script te schrijven met ChatGPT, in te voeren en de layout aan te passen. Daarna heb ik 8 minuten Netflix gekeken en klaar was de video. En het leukste is: jij kan dit ook en ik ga het je leren!

Wat krijg je nog meer!

Ondersteunende video's 

Een interactief handboek

Bonus tutorials en upgrades

Gratis toegang tot online community 

Hier word ik blij van!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Marjan van de Bult - Geluksfabriek

De Ultieme AI toolkit is een toolkit die ik iedereen kan aanraden die gebruik wil maken van AI. Het is praktisch. Je krijgt tips en adviezen die je direct toe kunt passen in de praktijk. Danie neemt je mee in alle opties die er zijn en leert je hoe je het zo goed mogelijk voor jou kunt laten werken. Een absolute 'musthave' dus.

"Ik had nog nooit gehoord van ChatGPT! Dacht dat is vast niet interessant voor een beautysalon. Nou niets is minder waar: kan niet meer zonder! We besparen zoveel tijd. Allemaal dankzij de AI Toolkit. Dit is echt een nobrainer! 

~ Dieuwke Loohuis - Schoonheidssalon Antoinet Kluinhaar ~

Veelgestelde vragen

Ik heb nog geen ChatGPT account, heb ik dan wel iets aan de Toolkit?

Ja. In module 1 laat ik je precies zien waar en hoe je een gratis account aan kunt maken. Je kunt dan gelijk door met een werkend account naar de volgende module. 


Ik heb al een tijdje ChatGPT dus ik ben geen beginner. Is deze training dan wel interessant voor mij?

Yes zeker weten. Mijn ervaring is dat veel mensen al een ChatGPT account hebben maar niet verder gaan dan een paar social media posts maken en wat teksten. Ik ga echt voor verdieping: begin bij de basis en eindig met direct toepasbare keywoorden, prompts en tips om je AI tool te trainen.  


Ik wil de AI Toolkit wel doorlopen maar ik ben heel erg druk. 

Deze training is doorlopend online te volgen in je eigen tempo. De tutorials zijn ingedeeld op categorie: kijk alleen dat wat voor jou interessant is of kijk iedere keer 1 video als je daar zin en tijd voor hebt. Je kunt ook het handboek uitprinten of online doornemen. Doe het op jouw manier maar pas op: het is verslavend! ;) 


Ik heb geen technische achtergrond, ik vind dit soort programma's best moeilijk.

Ik heb ook geen technische achtergrond dus dat scheelt! Ik leg alles uit in normale taal en je hebt kans om vragen te stellen in de besloten Facebook groep. Bovendien kun je op je gemak zo vaak als je wilt de ondersteunende video's bekijken.


Staan alle video's, over alle onderwerpen al in de Facebook groep?

Video's worden periodiek toegevoegd, want er komt steeds weer iets nieuws bij, maar de meest interessante zaken zijn al te vinden in de groep. Periodiek worden er extra video's geüpload met nieuwe technieken of nog meer tips en tricks. 


Ik wil graag meerdere trainingen bij jou volgen, kan dat ook?

De AI Toolkit is een perfect begin om je marketing een boost te geven. Zo til je je bedrijfsuitingen tot een hoger niveau, online en offline. En je kunt mij beter leren kennen :). Als dat bevalt kun je verder gaan met een vervolgtraining, bijvoorbeeld over Canva, creatieve Facebook en Instagram marketing of adverteren op de Meta platformen. Je krijgt hier automatisch meer informatie over.   

Wil je nu vast informatie over ander workshops dan kun je contact met mij opnemen:  06-41215712 of info@projec-d.nl  

Ik zeg gewoon doen!